Hartelijk welkom bij restaurant Gino's


Nieuw Restaurant Gino's, voor Zutphen & omstreken..

Restaurant Gino's heet iedereen van harte welkom in het gezellige restaurant dat sinds 2019 bestaat als Italiaans specialiteiten restaurant. Hier treft u een uitgebreide kaart met een ruime keuze uit diverse gerechten afkomstig uit de Italiaanse keuken. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid met alleen maar verse producten. Verder is Restaurant Gino's gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven, particuliere feesten en recepties.

Er kunnen groepen tot vijftig personen worden verwelkomd of wanneer u een privé feestje thuis wilt geven, dan kan Gino's zorgen voor de gehele catering.
  • De eigenaar Tarel Elwasif en chef-kok Giovanni. heten u van harte welkom

Ook tijdens feesdagen bent u bij ons van harte welkom

Graag informeren wij u over het menu, welke wij tijdens en rond feestdagen zullen serveren.
Onze kok zal met de meeste zorg uw gerechten bereiden om u een onvergetelijke avond te verzorgen

Reserveer snel, want vol is vol


Reseveer direct

Nieuw Italiaans Restaurant Gino’s, voor Zutphen & omstreken..

Italiaans Restaurant Gino’s heet iedereen van harte welkom in het gezellige restaurant dat sinds 2019 bestaat als Italiaans specialiteiten restaurant. Hier treft u een uitgebreide kaart met een ruime keuze uit diverse gerechten afkomstig uit de Italiaanse keuken. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid met alleen maar verse producten. Verder is Restaurant Gino’s gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten voor bedrijven, particuliere feesten en recepties.

Er kunnen groepen tot vijftig personen worden verwelkomd of wanneer u een privé feestje thuis wilt geven, dan kan Gino’s zorgen voor de gehele catering.

Ook kunt u bij ons reserveren.